Hubben

Det här är hubben för filmgissartävlingen. Från varje nytt tillskott i tävlingen så kommer jag länka till det här inlägget. Här kommer alla regler, redan existerande och eventuellt nya, finnas, länkar till alla olösta filmbilder och diverse uppdateringar som kan tänkas komma.

Komma igång:
Tävlingen är rätt simpel. Varje måndag och torsdag kommer det komma upp ett nytt inlägg med en bild från en film. Er uppgift är att klura ut vilken film det är och skriva svaret i kommentarsfältet. De 3 som fått flest rätt under säsongen kommer att vinna och får då någon form av pris.

Vad man får och inte får göra:
Det mesta är tillåtet, eftersom den här tävlingen körs på internet så finns det ingen kraft i världen som skulle kunna hindra er från att använda google och liknande tjänster. Vad man däremot inte får göra är att använda så kallad Tsunamiröstning aka "göra en Robert". Det vill säga att man spammar svarsalternativ i drivor i hopp om att något ska vara rätt. Antalet svar man för skicka in per dag och inlägg är 2 (det vill säga att om det finns 3 inlägg uppe så får du svara totalt 6 gånger, 2 per inlägg).

Olösta just nu:

den senaste


samt


13/9


Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Här skriver du vad du heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0