Big ass Penis

Jag har tittat på det där om sniglars sexuella beteende. Tydligen så har de ganska stora penisar. Som ni vet så är sniglar hermafroditer så när de parar sig så byter de i princip bara sperma med varandra. Det gör de genom att vira in sina big ass snoppar runt varandra. Som otur är för sniglarna sen så är det inte alls ovanligt att de fastnar i varandra. Detta leder oftast till att sniglarna biter av den enas eller båda tvås penisar, varpå den som får sin penis avbiten lever som kvinna resten av sitt liv.

Sen har jag en serie som jag ritade. Det enda som den har gemensamt med det som står ovan är att den innehåller stora snoppar. ....Enjoy?


Inlägg zwei

Jag lovade ju mig själv att hålla igång bloggen lite åtminstone. Så här kommer en uppdatering på vad som hänt sen jag senast skrev i bloggen. Det som är intressant iallafall.

Torsdag:
I princip den första dagen sen sommarlovet började som jag lyckades slita mig ifrån Isabella. Smärtsamt var det, men det var för en god sak. Från början så hade jag tänkt klippa häcken på baksidan precis som mamma bett mig, men icke! Så fort jag klev ur sängen så öppnade sig skyarna och allt blev dyblött. Och eftersom jag fått klara instruktioner om att inte klippa häcken när det regnade ute så struntade jag i det. Sen fick jag ledigt resten av dagen på grund av oombytligt väder. Sen på eftermiddagen/kvällen så var jag med Niklas och Philip hos den senare. De nördade WC3, jag tittade på. Strategispel är inte min grej och dessutom så kan man inte lana om man inte har med sig en dator, tyvärr. Dock så lyckades jag sno Niklas dator och spelade Call of Duty 4 i drygt 2 timmar. Ett fantastiskt roligt spel må jag säga. Får nog införskaffa det senare.

Fredag:
Dagen då vi från början hade tänkte fira Erik (som fyllde år då). Preleminärt så var kalaset satt vid klockan två, sen flyttades det till elva på morgonen (jag har inte gått upp tidigare än halv tolv sen skolan slutade, pain in the ass) och slutligen så flyttade de helt enkelt kalaset tills kvällen dagen efter. Jippie säger jag och drar iväg till Isabellas sommarstuga och har det allmänt trevligt med hennes familj och lokala släkt (morföräldrarna (+katt(Zingo))).
Vi försökte dessutom bada, vilket inte var någon succé. Det blåste en del, utsjö, så det var både kallt i luften och i vattnet.
Matchen Turkiet - Kroatien var bara skum. Men Turkiet är bäst på det de gör, vilket visade sig vara väldigt effektivt.

Lördag:
Lördagen flöt bara på ändå tills vi drog och firade Erik hemma hos Karl. För att välkomna det stackars födelsedagsbarnet så hade Martin och Karl kommit på att vi skulle ge honom en födelsedagspresent alá Martin*. Det vill säga, så fort Erik kom innanför dörren så höll vi fast honom,band fast honom och slängde in honom på toaletten. Tyvärr hade ljushuvudena Karl och Martin kommit på något vettigt som uppföljning till det så det tog av allt igen och tryckte i honom något alkoholhaltigt.
Sen var det dags för gåvogivningen. Jag tuffade på i min vanliga "ingen-ska-få-en-normal-present-så-länge-jag-är-med-i-leken"och ger honom en 10-kilossäck med socker. Vilket i praktiken faktiskt är mer användbart än Martins trasiga vas eller Niklas potatis morötter och tandpetare. Fast de hade ju iallafall en roande faktor dem med. Av resterande gäster så fick den blivande piloten flygplan. Massor billiga frigolitbitar ifrån Brio med tillhörande papper och påsar. Vi gick självklart ut och kastade med dem sen.

Söndag:
Chokladbollar, behöver det sägas mer?


Tankar:
  • Jag fyller ganska snart, är det dags att jag får igen för alla presenter som jag gett till folk under det gågna året?
  • Varför infinner sig inte mina vanliga "absurda" tankar när jag skriver vid datorn? Jag får börja bära med mig anteckningsblock så jag kommer ihåg vad jag ska skriva.
Ska börja titta igenom alla South Park avsnitt. Läste i tidningen häromdagen att de hade lagt upp alla avsnitt på sidan www.southparkstudios.com. Tydligen så ser man dem lagligt där. Men det är väl bara jag som är efter.

Om sniglars sexuella beteende:
Alla sniglar är hermafroditer D.V.S. de har både kvinnliga och manliga könsorgan.

En Petter Planteras

Petter är 16 år. Petter är snart 17 år. Efter det så blir han 18 år.

Mattekunskaperna sitter fortfarande i. När jag kontrollerat dem och letat efter alla andra blogginlägg jag skrivit här på sidan så ser jag att det här blir mitt första blogginlägg. En ny blogg. Vad ska jag skriva om? USAs utrikespolitik? Nepp, för stort och mastigt. Sniglars sexuella beteende? Nja, lite okunnig är jag i det för tillfället, men det kan nog komma. Mitt vardagliga liv och mina tankar? Jo, där satt den. Förhoppningsvis så blir det mer tankar än mitt vardagliga liv då mina dagar är i stort sett identiska under längre ledigheter. Men tankar har jag säkert gott om. Även om de alltid tycks slinka undan i skrivande stund.

Har åtminstone haft en blogg innan den här. Den var dock inte jättebra eller särskilt regelbunden, men lite fick jag ut av den iallafall. Jag hoppas att den här kommer att bli mer jämn än den förra,  som var väldigt allvarlig, seriös och ärlig. Något jag knappast siktar på vad gäller den här. Så förutom det här inlägget som var mer av en presentation och därför kräver lite allvar (eller borde den det?) så ska det jag öser ur mig vara i stort sett meningslöst och menlöst.


Ja, och för er som vill titta till min tidigare blogg.
www.gamereactor.se/blog/the+haymaker
Jag var ung och behövde uppmärksamheten!

RSS 2.0