Nu tömmer vi

Detta är en huvudtömningsblogg. Inget märkvärdigt.

Cyklade till Isabella häromdagen, tror det var igår faktiskt. Skulle cykla över en väg när jag hörde något som lät som en halvtrasig gummituta. Jag tittade efter ljudets källa och lyckades till slut lokalisera den. Det var en väldigt röstskadad kråka som satt uppe på en gatlykta och tutade. Det var tämligen konfunderande att se kråkan öppna munnen och ur kom det tutljud.

Har en skål här hemma som jag fick av Bella. I den lägger hon allehanda smycken som hon inte vill ha på sig när hon är här. Börjar hopa sig i skålen nu, vet inte om hon plockar upp alla sina smycken efter sig. Just nu så har jag en ring,två hårspännen, en hårnål, 3 par örhängen, en sten målad som en nyckelpiga(?) och två halsband.  Har fastnat för ett av halsbanden. Der Diskoapfel. En äppelformad diskokula i guldkedja som hon fick av Sofie i julas (tror jag det var). Hade det på festen i lördags faktiskt, om någon bryr sig.

Läste ut en bok idag, en som jag lånat av Bella (som mitt liv kretsar runt, obvious?). "Räcker det om jag älskar dig" av Katarina Von Bredow. Bra bok, typisk Bredowstil. Det är sällan jag hittar nya författare som jag intresserar mig av. Men Katarina, henna har jag verkligen fastnat för. Ni som inte har läst någon av hennes böcker, gör det.

Isabella.....Nej, ju skojade jag bara. Detta stycke tillägnas istället morgondagen då klassen ska upp till LiU och lyssna på föreläsningar. Vi ska vara där hela dagen och därför ska vi äta lunch där med. Skolan är generös och ger oss 22 kronor var att spendera i någon lunchresturant, om vi slår ihop oss tre och tre kan man ju köpa en portion mat förhoppningsvis. Vill lyssna på relativitetsteorin imorgon för övrigt. Hoppas någon mer vill det.

Annoying Devil strikes!


Avklädd och Bestrålad

Nu har det gått ett tag sen senast, har börjat slappna av och fallit tillbaks till mitt gamla slackerbeteende (dock så har jag ju faktiskt arbetat med "viktiga" skolsaker, typ spela spel medans man bläddrar i fysikboken). Men idag så har jag iallafall lite att skriva om.

Studiedagar är alltid roliga, Isabella sov över här vilket alltid är trevligt. Men idag så kunde jag inte vara med henne hela dagen för jag skulle upp till US i linköping för att kolla till min krökta rygg. Så klockan ett tog jag på mig ytterkläderna och traskade bort till mammas jobb, fick bilnycklarna och så bar det av. Jo, för jag skulle övningsköra hela vägen upp.. Vi tog vägen förbi fornåsa då den var mindre kurvig än den som går förbi Borensberg. Sen så tog vi av upp mot Västerlösa och sen genom Malmslätt och därifrån in till US via Mjärdevi. På det sättet undvek man det värsta av kurvor och med/mottrafikanter. Eftersom det var första gången på landsväg (snabbt, smalt, kurvigt) så var jag inte precis exemplarisk som förare. Mamma tyckte att jag körde alldeles för nära kanten den första biten, vilket jag säkert också gjorde, men det var ju läskigt inåt mitten. Jag lyckades dock konfrontera rädslan utan att kollidera med bilar på motsatt körfält. Med andra ord så gick det bra, hela vägen.

Vi kom precis i tid till undersökningen. Förra året fick vi vänta i en halvtimme minst, nu hann jag inte ens säga "fikonträd" förrens de kallade in mig. Den starkt rökluktande sköterskan bad mig ta av byxorna och skorna. Sen så fick jag ta på mig en stor tung blykjol. Såg ut ungefär som samhällarna gjorde igår fast mindre rutig, ful var den iallafall. Men kjolen var faktiskt lite av en överaskning. Förra året fick jag istället någon sorts kåsa att klämma fast runt mina "ädlare delar". Tydligen var det för osmidigt och blykjolen ersatte den som pungskydd. Snacka om overkill. Gå upp i maskinen, hålla andan, vänd, hålla andan, gå ner. Sen klädde jag på mig och drog, resultaten kommer om någon vecka. På vägen hem så tittade jag på skyltar och vad de betydde. Dock så körde jag inte, mamma hade bråttom hem.

Nu efter det har jag suttit och spelat spel, ätit (två gånger) och talat i telefon med min Bella. Imorgon är det den tionde i tionde. Då har vi varit tillsammans i elva månader. Skriver det nu för imorgon kommer jag verkligen inte ha tid att göra det. Men grattis oss!

BILDKAVALKAD!





THE END

RSS 2.0